256 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Arkadaşlar Ashqiya clanına ne oldu ? Disband edilip Rebellion olarak mı açıldı?[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 5X Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 (n00b)angelus işini bilir[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ayıp oluyo ama ne n00b u :D n00b sensın beah.[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 5X Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 evet onların hepsi noobz ;) hatta bende olabilirim her an.[signature][hline]Renk Değiştiriyoruz Coming Soon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yok ona ayıp olmaz sever beni bende onu ama n00b işte itemlerini ben biliom onun ss i de var:D bende merak ettim dağıldımı eşkiya.[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeyaZKaN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Daha Büyük Oluyoz Bekleyin =)[signature][hline]lvl :61 Arc Mage np :200xxx clan :ReBeLLiOn server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stuner_Cypher Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: BeyaZKaN, 27 Aralık 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Daha Büyük Oluyoz Bekleyin =) sağlam dupe yaptılar sanırım =P[signature][hline]Lvl 70 Archer @ Cypher hacklendik şifre deişmiyo cypher zaten bitti. arese dondum lvl kasıyorum =) x :Stuner: > ares > 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JuSTBe Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=166967 [Bu mesaj Nefr tarafından 27 Aralık 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 şu anda cypher de bile ares tekinden daha az dupe vardır :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DioNea Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Stuner_Cypher, 27 Aralık 2005 17:18 tarihinde demiş ki: said: BeyaZKaN, 27 Aralık 2005 17:00 tarihinde demiş ki: Daha Büyük Oluyoz Bekleyin =) sağlam dupe yaptılar sanırım =P ahuauhauhua stuner noldu be chara açılmıcakmı özledim senle dm kesmeyi dicem ama bende ALSHARO ya veda ettim..[signature][hline]_AnyOne_ / n00bz My Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeyaZKaN Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ne dupesi Arkadaşım.. Sadece Biraz Daha Profosyonel Geliyoruz Demek İstedim...[signature][hline]lvl :61 Arc Mage np :200xxx clan :ReBeLLiOn server :cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 1 Rebellion vardi ..Cyhper'in ilk haftalarinda kurulmustu ve NP Bug' dan yararlanip deli gibi np yapipta 1 yerlere gelmisti hatta yanlis hatirlamiosam bu beyazkan nickli arkadasta Rebellion uyelerindendi ..Bide daha prof. gelicez vs. diyor ..peh .. Yeni 1 bug buldunuz gliba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Yav arkadaşlar boşverin kim ne yaparsa yapsın.Herkes başkalarına laf atmak yerine kendi işine bakarsa daha iyi olur diye düşünüyorum. Yalnız clanı _ske_ (RiiDDiiCK) gibi macro ile NP kasan bir n00b kurmuş.Profesyonelce değil de amatörce olmuş gibi geldi bana :D[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 5X Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bet0n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 beyazkan seni geçen hafta ki savaşta kek bastığın halde ve tüm partini yanına çektiğin halde yine aldım çektiklerinin hepsi kaçtı oyunu terkettin seni artık görünce '' aha 50 np'' diyorum :)))[signature][hline]server:cyper nick:hugara_mugara_hu lvl:6x np:3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Aha hugara da burdaymış ezüq warrior :D[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 5X Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bet0n Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 256 arenaya gel laaaaaaaaaaaa[signature][hline]server:cyper nick:hugara_mugara_hu lvl:6x np:3x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
puyol_tr_fb Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 1453 hehe zanında bende clan daydım[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Gelemem artık 256 benim değil malesef :(. Battle Priest kasıyorum kendime :D. 62 olayım geliriz arenaya.[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 5X Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pckopat Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 256 kek kaldı mı daha :D Macroculardan sebep cz edemiorum ki[signature][hline]Nick : pCBuyucu LwL : 61 ( %22.11 Abyss Blessing Sayesinde ) CLan : ... Np : 13x.xxx Server : Cyhper ( -_- ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 :D :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Zamanında söylemiştim. CZ'de macro bitmediği sürece bende kek bitmeyecek diye.Hala da söylüyorum bitmez :D[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KILIC Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 üLkere Rakip Olursun Sen YAkında :D[signature][hline]KLC Cypher Rogue 6x 3x.xxx HELiX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lee54 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 said: bet0n, 27 Aralık 2005 19:13 tarihinde demiş ki: 256 arenaya gel laaaaaaaaaaaa güzel nick :D[signature][hline]Nick : Lee/:ToxiCity: lvl : 6x Server : Cypher Job : Paladin Np : 11**** Durumu : Ban Yedi ( Knight Chash Maduru ) :ToxiCity: ile yola devam tam gaz :D Clan : Endless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 böyle ingilizce bilmek artistlik sanıp ( tai how are you ne war you? dan başka bilgi varsa ) hiç açılmayacak yerde ingilizce başlık açanlara kıl oluyorum[signature][hline]Gloomy sunday, with shadows I spend it all My heart and I have decided to end it all Soon there'll be prayers and candles are lit, I know Let them not weep, let them know,that I'm glad to go.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
256 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2005 Ben berberim yolayım senin kılları :D[signature][hline]Nick : FulongFei LVL : 60 (Nihayet :D ) Nat. : Karus Clan : ( xD) NP : ( xD) Kasmaya devam ediyoruz..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar